Sessioita, joita käyt kanssani ei ole tarkoitettu korvaamaan hoitoa, jonka saat lääkärin tai muun lääketieteellistä suuntausta edustavan ammatti-ihmisen kanssa. Harjoitan erilaisia tunteisiin ja mieleen vaikuttavaa työtä kuten PSYCH-K® tai Emotional Freedom Technique muiden muassa.

Koulutan PSYCH-K®:ta ja Soul Body Fusion®:ia, jotka mahdollisesti vaikuttavat hyvin laajalti elämääsi, mutteivät perustu lääketieteelliseen tutkimukseen. Niitä on tutkittu tieteellisin menetelmin, joista on lisätietoa sivuillani.

Olen koulutukseltani diplomihomeopaatti ja PSYCH-K® Basic Instructor sekä saanut koulutusta myös monista eri terapioista.

FYYSINEN TERVEYDENTILA:

Vaikka monet edellä mainitut terapiat ja menetelmät vaikuttavat usein positiivisesti fyysiseen kehoon, ehkä jopa niin että oireet vähenevät tai loppuvat kokonaan, en ole vastuussa sinun terveydentilastasi. Olet itse sataprosenttisesti vastuussa omasta terveydentilastasi.

Vakavien sairauksien ollessa kyseessä saattaa olla parempi, että käännyt asiantuntevan lääkärin puoleen, vaikkei se estä sinua käyttämästä tarjoamiani palveluita siinä rinnalla.

Minä en ole myöskään pätevä tekemään lääketieteellistä diagnoosia terveydentilastasi tai arvioimaan farmaseuttisen lääkityksen tarvetta tai määrää enkä niitä myöskään tee. Suosittelenkin aina käyttämään luontaishoitoja ja/ vaihtoehtohoitoja yhteistyössä hoitavan lääkärisi kanssa.

Mistä löydät minut

Kaksi kertaa kuukaudessa tavoitat minut maanantaisin Hyvinvointikeskus Elämänpuusta

Elämänpuu Hyvinvointikeskus

Koreankatu 4

00560 Helsinki

Olen tavattavissa myös Skypen välityksellä.

 

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Tilaa uutiskirje!

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram