feedback postilaatikko pienempi koko

Muiden kokemuksia uskomusten muuttamisesta PSYCH-K®:n avulla

Luottamus kumppaniin parani

Luottamus kumppaniin ja parisuhteen jatkuvuuteen parani. Muutos on lähinnä tunteissa ja suhtautumisessa tilanteeseen. Kaipaan vaimoani ja näen häntä liian harvoin. Minulle on syntynyt syvä luottamus terapian toimivuuteen ja ammattitaitoosi. Sen verran tiedän jo asiasta, että terapiasta olisi hyötyä jokaiselle, etenkin niille, joille se vähiten tulee mieleen. Asia on uusi ja outo yli 99% ihmisistä. Minäkin etsin sairauteni syytä monta vuotta pelkästään ravinnosta ennen kuin aloin ymmärtää stressin merkitystä. Kysymys on ehkä etsimisestä ja löytämisestä. Pitää kai riittävän kauan etsiä ongelmien syitä itsensä ulkopuolelta ennen kuin voi etsiä niitä sisästään.

   Onni Alanen

Eroon menneisyyden painolastista

"Olen huomannut omaavani negatiivisia uskomuksia ja jotkut tilanteet ovat alkaneet etukäteen jännittää, jos ne aikaisemmin ovat menneet pieleen / sujuneet huonosti. Elämän virrassa -ohjelma ja PSYCH-K® on auttanut minua kiinnittämään huomiota tapaan, jolla itselleni puhun.

Käyntien avulla olen päässyt irti menneiden tapahtumien painolastista ja päässyt luomaan itselleni uusia ajatus- ja toimintamalleja. Käytännössä olen tuntenut oloni "kevyemmäksi" joka session jälkeen.
 
Raijan rauhallinen ja kuunteleva tapa kohdata asiakkaansa on erittäin toimiva ja viehättävä. Raijan kanssa on ollut antoisaa tutkia omia rajoittavia ajatusmalleja ja uudistaa ne sallivimpiin ja positiivisempiin ajatuksiin.
 
Suosittelen tätä ohjelmaa oikeastaan ihan jokaiselle. Koska uskomukset ovat kytkettyinä toisiinsa, ei tarvinnut stressata jonkin asian pois jäämisestä. Kaikki asiat käsiteltiin vuorollaan. Minulle PSYCH-K® on  keino tuoda elämääni uusia iloisia asioita ja päästä eroon vanhasta negatiivisesta painolastista.
On lohduttavaa tietää, että vanhoille toimintamalleille ja kiertäville ajatuksille voi oikeasti tehdä jotain. Tämä innostaa minua muuttamaan elämääni positiivisempaan suuntaan!"
   Nina Westerlund 
 

Olin henkisesti jumissa                                                       

"Olin juuttunut henkisesti paikoilleni huolimatta kaikesta tiedosta ja taidoista.  Se taas kasvatti epäluottamusta omiin voimiin ja kykyihin. Noidankehä!

Jo sen tajuaminen, miten paljon piileviä uskomuksia omasta riittämättömyydestä minulla on, on auttanut minua katsomaan itseäni ja sitä kautta muita hyväksyvämmin!  Raijan kanssa työskentely auttoi myös laittamaan liikkeelle energiaa työn hakemisen  ja luomisen kanssa.  Sain myös yllätyksellisesti sijaisuuden, mikä myös auttoi siirtämään syrjään ikään liittyviä uskomuksia.

Raija on työssään hyvin tarkka ja intuitiivisesti selkeä. Hän on taitava viemään prosessia yhä syvemmille tasoille ilman manipulointia.

Suosittelen tätä kaikille, jotka toistavat samoja epätyydyttäviä elämänkuvioita tai tuntevat itseluottamuksen puutetta ja epävarmuutta lähteä liikkeelle uusiin suuntiin.  Uskon, että apua voisivat saada myös ne, jotka kamppailevat erilaisten terveysongelmien kanssa ja kaikesta hyvästä tahdosta, tiedosta ja ponnistuksesta huolimatta jäävät sairautensa vangiksi."

   Pirjo Lund 

Hankala ihmissuhde kuntoon

"Menin hoitoon työstämään hankalaa ihmissuhdetta. Session jälkeen pystyimme jopa keskustelemaan rakentavasti, mitä emme olleet tehneet aikoihin! Edistystä!

Raija on rauhallinen ja osaa asiansa. Suosittelen tätä tapaa käsitellä asioita."

   Merja Valve

 

Laura oli kuin eri henkilö sen jälkeen kun hänelle oli tehty tasapainotus vaikean ihmissuhteen kanssa. Koska Lauraa oli ollut loukattu hyvin syvästi kauan sitten, hänen oli vaikea alkuun edes sanoa yhtään mitään… Pienen hetken päästä hän pystyi sanomaan itselleen tärkeän asian toiselle osapuolelle. Jälkeenpäin hän sanoi lyhyesti oman mielipiteensä ” PSYCH-K® tasapainotus on siitä ihana prosessi, että siinä ollaan avoimia myös erilaisille suhtautumisille ja tunteiden purkauksille, eikä pakoteta mihinkään.
Laura

 

Ihmissuhteet

RS sai myös huomattavasti apua ongelmaansa ja vakuuttui PSYCH-K®:n toimivuudesta vastaisuudessakin. Hän oivalsi jotain uutta sessioiden aikana/seurauksena. Tämä tunne on melko yleinen ja tuo valtavasti uskoa ja toivoa omiin kykyihin, joka lisää uskoa itseen. Ihminen ei koe olevansa enää oman elämänsä uhri vaan ottaa itse ohjat omiin käsiinsä.

RS

 

Elämän muutos

Matin iho-ongelma oli huomattavasti parempi ja mieli pirteämpi muutaman session jälkeen. Yli 30 v. vaivannut ongelma helpottui sen verran, että hän kokeilee mielellään PSYCH-K®:ta mihin vain. Vaikka ongelmana oli aluksi iho, mielen piristyminen tuli bonuksena, jonka muutkin ovat huomanneet.

​Matti Matinpalo

 

Terveempi elämä

"Se oli intuitiivista, asioita tuli vähitellen mieleen ja käsiteltäviksi. Raija oli lämmin ja asiantunteva. Naputtelu tuntuu miellyttävältä, koin tulevani kuulluksi ja ymmärretyksi. Lopuksi oli hyvä."

​Maria

 

Sain purettua vaikeita asioita

"Tulin kuulluksi ja Raija hoiti session taitavasti kuin olisi tuntenut elämäni. En osaa sanoa olisiko ollut mitään mikä olisi saanut kokemustani paremmaksi, EFT -sessio oli todella upea!"

Marja-Terttu Holmström

 

Sessio oli vapauttava

Sokeutuneelle Sannalle tehtiin PSYCH-K® -tasapainotus hänen avuttomuuden tunteeseen, joka oli tullut esille vaihdevuosien myötä. Itse prosessi sujui hyvin ja mutkitta. Silmiinpistävintä tasapainotuksessa oli mieletön väsymys, joka alkoi heti sen päätyttyä, ja jatkui kunnes Sanna pääsi kotiin ja omaan sänkyyn. Se mikä siinä oli erinomaista, olivat sen seuraukset. Sanna aloitti uudelleen piirtämisen seuraavien päivien aikana. Hän oli joskus vuosia sitten kyllä piirtänyt, mutta koska hän oli sokeutunut lähes kokonaan vuosien saatossa, oli piirtäminen jäänyt muistoksi vain. Hän kehitti itselleen tavan käyttää pieniä tikkuja apunaan ja niiden avustuksella hahmottaa kuvat. Hän piirsi muutaman kuvan ja kysyi mieheltään jälkeenpäin mitä ne esittivät.

Sanna

Hevonen piirrettynä sokeana

Löydä sinäkin itsestäsi uusia voimavaroja!

Mistä löydät minut

Vastaanottoni sijaitsee Kannelmäessä Helsingissä, aivan kauppakeskus Kaaren vieressä.

Luontaisterveyskeskus ProHyvinvointi

Laulukuja 4, 1. krs

00420 Helsinki

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Tilaa uutiskirje!

Translate »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com